Team

Wij specialiseren ons in online recruitment marketing en wij weten alles over Google for Jobs. Ons team in Amsterdam bestaat uit Google for Jobs specialisten die allemaal Google gecertificeerd zijn. We werken met passie op de gebieden van SEO, SEA, Emailmarketing, Social Advertising, Website-optimalisatie en conversie-optimalisatie én Google for Jobs. Naast het marketingteam hebben wij een gedreven developers team in Nederweert. Wil je hulp bij het vullen van vacatures in een veranderende online recruitment wereld? 


Wat zeggen onze specialisten?

Het is van cruciaal belang om volledig klaar en geoptimaliseerd te zijn voor Google for Jobs, zodat al jouw vacatures te vertonen zijn in de widget. Het is nu nog belangrijker om kwalitatief sterke en scherpe vacatureteksten te schrijven. Zowel om sollicitanten beter aan te spreken, als Google duidelijk te maken waar de vacature precies over gaat. Wanneer je dit niet doet, zul je simpelweg, achter de feiten aan lopen en verlies je op die manier veel potentiële kandidaten. Wij hebben een gratis whitepaper gemaakt met alle nodige informatie voor Google for Jobs.

Hulp nodig?

Wilt je sparren over de effecten van Google for Jobs voor jouw organisatie, of bent je op zoek naar een bedrijf dat meehelpt met het zichtbaar maken van vacatures in Google for Jobs? Onze agency specialiseert zich in online recruitment marketing en heeft al meer dan 100 organisaties geholpen met hun online recruitment. Bel of mail ons gerust, we helpen graag bij het verduidelijken van Google for Jobs voor uw organisatie. 

Klanten die door ons zichtbaar zijn

Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen helpen?

We leren jou en het bedrijf graag kennen.
Neem contact op of kom op de koffie!